Stan B

Pošalji upit

Kao deo šireg koncepta kompanije GIR, stan B predstavlja showroom apartman koncipiran oko teme savremenog životnog prostora. U tom smislu, bilo je neophodno modifikovati postojeći jednosoban stan, kako bi se postigli otvorenost, fleksibilnost i prozračnost prostora.

Jednostavnim uklanjanjem zida i postavljanjem fleksibilne staklene pregrade između dnevne i spavaće sobe, napravljena je velika promena koja je omogućila različite opcije u organizaciji i korišćenju prostora, u zavisnosti od doba dana, te željenih aktivnosti i nivoa komfora. U cilju ostvarivanja neophodne privatnosti, kao sastavni deo staklene pregrade uvedena je neprozirna zavesa.

Proizvodi u ovom projektu

Togo fotelja

GIR

Togo trosed

GIR

Na projektu učestvovali

Autori

Neologic

GIR

Autori: drugi projekti

GIR Store

Autori

GIR Café

Autori