Kancelarija studija AUTORI

Pošalji upit

Projektni zadatak podrazumevao je renoviranje stana iz 1926. godine, u centru grada, koji je pretvoren u arhitektonski studio.

Rezultat je čist prostor sačinjen od uvećanih elemenata i komada nameštaja, umekšan neutralnim zidovima od prirodne gline, sa naglašenim crnim detaljima. U njemu se odvija igra svetlosti, koja se unosi u prostor kroz reflektujuće površine. Par velikih okretnih ogledala, koja povezuju i razdvajaju ulaz, radni prostor i konferencijsku salu, pojavljuju se kao ključni prostorni element, koji rotacijom nude novu perspektivu prostora.

Proizvodi u ovom projektu

Zavese

Trend

Na projektu učestvovali

Autori

Neologic

GIR

Kinetic Lighting

NITEA

Trend

AB Concept

Autori: drugi projekti

GIR Store

Autori

GIR Café

Autori

Stan B

Autori