GIR Café

Pošalji upit

GIR kafe smešten je u prostor od 60m2, tik uz salon nameštaja, takođe u posedu kraljevačke fabrike GIR. Odluka projektantskog tima bila je da koristi drugačiju paletu boja u odnosu na glavni prostor (salon), u kom se ističu zavese i spiralno stepenište u beloj boji. 

Salon i kafe povezani su dvokrilnim vratima obloženim ogledalom, koja su velikih dimenzija, u skladu sa spratnom visinom objekta. Od materijala, u prostoru preovlađuje drvo, kao veza sa prirodom i sa delatnošću firme GIR. Pod i zidovi izvedeni su od hrastovog furnira, dok je bar izrađen od nero marquina mermera. Naglasak u prostoru je nameštaj u crnoj boji. 

Proizvodi u ovom projektu

Draperije

Trend

Na projektu učestvovali

Autori

GIR

Kinetic Lighting

Trend

Autori: drugi projekti

GIR Store

Autori

Stan B

Autori