Kuehne+Nagel poslovni prostor

Pošalji upit

Novi dizajn poslovnog prostora rezultat je saradnje predstavnika investitora Kuehne+Nagel Beograd, Noris Inženjeringa, koji je bio nosilac posla i generalni izvođač radova, i arhitekata iz mycode tima. Glavni cilj bio je osmisliti funkcionalan prostor koji će u potpunosti biti u skladu sa delatnošću klijenta i istovremeno funkcionalan za korisnike. Rezultat je projekat poslovnog prostora jednostavnog, pročišćenog dizajna, čistih linija i pažljive kombinacije materijala.

Podužni oblik osnove uslovio je pozicioniranje kancelarijskih prostorija duž strane sa prozorima, čime je u radnim prostorima obezbeđena velika količina prirodne svetlosti. Formirane su kancelarije različitih struktura i sa različitim brojem stolova. Svaka od njih potpuno je prilagođena korisnicima i funkcioniše po principu manjih kancelarija otvorenog tipa, sa individualnim radnim stolovima između kojih su postavljeni paneli. Tako je ostvaren dobar balans između okruženja koje treba da podstiče saradnju među zaposlenima, dok istovremeno pruža neophodnu dozu privatnosti. Oformljene su i sale za sastanke, kao i deo za odmor zaposlenih, a većina pregradnih zidova je od stakla, čime je postignuta posebna dinamika u korišćenju prostora i utisak prostranosti i transparentnosti. Do stepenišnog trakta, a naspram segmenta za odmor, nalaze se toaleti i dobro opremljena kuhinja sa trpezarijom, sa dugačkim pultom i barskim stolicama.

Proizvodi u ovom projektu

Na projektu učestvovali

Prostoria

NITEA

ABL

Mycode: drugi projekti

CNII 23

mycode

Apartman M38

mycode