Sigurnost na najvišem nivou! Predstavljamo vam model sigurnosnih vrata BOSAL koji je kruna naše ponude. 

Reč je o modelu sa odličnim performansama kada je reč o zaštiti, ali koji je dizajnerski na visokom nivou. Najinteresantnije su završne obrade krila na ovom modelu. Krilo i bočne strane vrata obložene su MDF-om koji može biti farban poliuretanskim lakom ili obložen prirodnim furnirom. Na ovaj način izgled ulaznih vrata može odgovoriti najvišim zahtevima kod uređenja stanova. 

Svaka vrata izrađujemo po meri i želji kupca, a njihova ugradnja, koja traje jedan dan, ne zahteva dodatne zidarske radove. Ugradnja LUX modela podrazumeva najkvalitetnije završne lajsne i opšivku kompletne dubine zida te vam pored sigurnosti, nudi i najbolju zvučnu i termo izolaciju. 

U ponudi su jednokrilna i dvokrilna vrata, vrata sa nadvratnikom ili bočnim fiksnim proširenjima, protivpožarna, balistička i vrata sa pojačanom zvučnom izolacijom. 

Izborom LUX modela sigurnosnih vrata zadovoljićete sve vaše potrebe za stilom i sigurnošću u jednom. 

Garantujemo vam visok nivo sigurnosti. LUX model poseduje atest o protivprovalnoj otpornosti klase IV izdat od renomiranih instituta u Srbiji i Austriji. Klasa IV ujedno je i najviša klasa sigurnosti za vrata koja se koriste u stambenim objektima.

Katalozi