Standard plus vrata

Pošalji upit

Sigurnost pre svega! Standard model sigurnosnih vrata je tu da odgovori na sve vaše dizajnerske zahteve, ali i da vam pruži visok nivo zaštite. Ona poseduju čvrstu metalnu konstrukciju i sigurnosnu bravu koja vam pruža protivprovalnu otpornost III stepena. 

Standard model sigurnosnih vrata ima visoke performanse kad je reč o zaštiti vašeg prostora, ali prednost BOSAL vrata jeste u tome da se izrađuju po želji i meri svakog kupca. 

Kada ste sigurni u bezbednost vašeg doma, u našim salonima započinje kreativna igra na ovom modelu vrata. Krilo i njegove bočne strane obložene su MDF-om koji može biti farban poliuretanskim lakom ili obložen prirodnim furnirom, a zatim krećemo sa primenom raznih materijala, boja, kanelura, umetnih lajsni… Estetika je važan faktor naših sigurnosnih vrata! 

Ugradnja Standard modela podrazumeva montažu metalnog štoka i krila, a nakon toga potrebni su zidarski radovi, tj. obrada špaletni.

Katalozi

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Sigurnosna vrata: srodni proizvodi

Premium vrata

BOSAL

Lux vrata

BOSAL

Classic vrata

BOSAL

BOSAL

Počeli smo 1996. godine kao porodična firma sa svega nekoliko zaposlenih. Naša misija bila je da unesemo novine u dizajn i funkcionalnost vrata. Danas brojimo preko 150 zaposlenih i BOSAL je sinonim za sigurnosna vrata u regionu.