CNII 23

Pošalji upit

Polazište za adaptaciju ovog stana na Vračaru za potrebe četvoročlane porodice bilo je razdvajanje dnevne i noćne zone, uz formiranje jedinstvenog prostora za porodično okupljanje. Izvorna struktura stana i pozicija ulazne zone omogućili su jasno razdvajanje zona, pri čemu je dnevni prostor otvorenog plana i čine ga kuhinja, dnevna soba i trpezarija, dok noćna zona sadrži tri spavaće sobe.

Glavni motiv pri kreiranju dnevne zone bio je grupisanje prostora za zajednički boravak bez uvođenja vizuelnih i funkcionalnih granica između celina. Noćna zona zamišljena je kao prostor za individualni boravak, odmor i rad. 

Proizvodi u ovom projektu

Bok stolica

GIR

Lux vrata

BOSAL

Na projektu učestvovali

mycode

GIR

BOSAL

NITEA

Kobex

Mycode: drugi projekti

Apartman M38

mycode