Ekskluziv vrata

Pošalji upit

Kraljica sigurnosnih vrata. Ekskluziv sigurnosna vrata predstavljaju samu krunu rada kompanije BOSAL. Kada birate najbolje za vas i vaš dom, onda će to biti upravo ovaj model. 

Ona predstavljaju ulaz u bajkovit i glamurozan enterijer. Njihova masivnost u izgledu odaje utisak moći, a takva je i njihova funkcionalnost. Ovaj model je predviđen za spoljnu upotrebu, izrađuje se sa termo prekidom u krilu i štoku, lakiran specijalnim UV lakovima. BOSAL stručni tim će vam uvek preporučiti da Ekskluziv model ima nadstrešnicu kako bi bio zaštićen od nepovoljnih vremenskih uslova. Odlikuje ga upečatljiv dizajn i svaki model je unikatan i urađen prema vašim željama. 

Izbor drveta, završne obrade, duboreza, kanelura, aplikacija i dodatne opreme od kovanog gvožđa daje vašoj mašti na volju. 

Svaki Ekskluziv model sigurnosnih vrata ispraćen je grafičkom dokumentacijom o dogovorenom izgledu, kao i tehničkim karakteristikama koje vrata poseduju.

Katalozi

Sigurnosna vrata: srodni proizvodi

Classic vrata

BOSAL

Premium vrata

BOSAL

Lux vrata

BOSAL

BOSAL

Počeli smo 1996. godine kao porodična firma sa svega nekoliko zaposlenih. Naša misija bila je da unesemo novine u dizajn i funkcionalnost vrata. Danas brojimo preko 150 zaposlenih i BOSAL je sinonim za sigurnosna vrata u regionu.