Premium vrata

Pošalji upit

Premium sigurnost. Imate novi objekat i na samom ulazu treba da zasenite vratima koja vam nude sigurnost sa stilom.

Opredelite se za Premium model vrata koji je unapređena verzija LUX modela. Ovaj model je tu da vam ponudi vrhunske performanse zaštite, ali i one dizajnerske. Kada je reč o bezbednosti, ovaj model poseduje IV stepen protivprovalnosti što vašim projektima nudi visoku zaštitu, ali im daje i višu vrednost.

Premium model će zadovoljiti vaše potrebe za sigurnošću i stilom. Sa spoljne strane ovaj model, umesto drvene, poseduje aluminijumsku opšivku iz dva dela. Prvi osnovni deo aluminijumske opšivke se šrafi za metalni štok vrata, a preko njega se, nakon završetka gipsarskih i molerskih radova, postavlja drugi deo aluminijumskog profila u vidu maske. 

Posebna estetika se ističe kada LED trakama prosvetlite prostor između osnovne i završne aluminijumske opšivke. Celokupan prostor dobija prefiks premium.

Poseban estetski rezultat se dobija završnom obradom maske – reč je o plastifikaciji koja može biti u vašoj omiljenoj boji iz RAL karte, ali možete birati i mat ili sjajnu strukturu.

Novu, treću, dimenziju prostoru daje maska koja ima zakošenu profilaciju. Ova dubina čini prostor još luksuznijim.

Premium model vam donosi inovativnost na delu jer uz svedeni dizajn nudi performanse u vidu integrisane RGB rasvete, integra sokle i 3D efekta koje drugi modeli nemaju.

Kada želite da vaš prostor bude jedinstven, birajte Premium model jer će vas ovakva vrata učiniti unikatnima jer jedino ih u ponudi ima kompanija BOSAL.

Budite korak ispred svih!

Ovaj model vam pruža savršen sklad sa ostalim vratima u enterijeru. Spoljašnje i unutrašnje krilo vrata može biti od farbanog ili furniranog MDF-a, što ga čini lako uklopivim sa ostatkom sobnih vrata.

Posebnu prefinjenost čini i to što Premium vrata nemaju klasičan prag već ispadajuću gumu koja se montira u donji kant krila.

Katalozi

Sigurnosna vrata: srodni proizvodi

Classic vrata

BOSAL

Lux vrata

BOSAL

BOSAL

Počeli smo 1996. godine kao porodična firma sa svega nekoliko zaposlenih. Naša misija bila je da unesemo novine u dizajn i funkcionalnost vrata. Danas brojimo preko 150 zaposlenih i BOSAL je sinonim za sigurnosna vrata u regionu.