Pošalji upit

DIAMO, koji uključuje jedinstvenu tehnologiju osvetljenja razvijenu zajedno sa stručnjacima u Bartenbach GmbH, Austrija, predstavlja vrhunac u svetu minijaturnih ugradnih svetiljki: inteligentno dizajnirani reflektori obezbeđuju preciznu raspodelu svetlosti od strane visokoenergetskih i efikasnih LED modula, bez ikakvog rasipanja svetlosti, kao i savršene kontrolu bljeska. Rezultat je visoko-intenzivno precizno osvetljenje sa odličnim kvalitetom osvetljenja i maksimalnom sjajnošću.

DIAMO kombinuje sve ove funkcije u izuzetno kompaktnom dizajnu i tako obezbeđuje novu kreativnu slobodu u brojnim aplikacijama u zatvorenom prostoru. Ističe kako prestižne, tako i funkcionalne prostore u kancelarijama, robu u prodavnicama i maloprodajnim objektima, a ujedno je pogodna za upotrebu u hotelima – od recepcije do hotelskih soba.

Katalozi

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.