Pošalji upit

VIVO II impresionira svojim kompaktnim dizajnom i nenadmašnim performansama. Po prvi put, elektronika je u potpunosti integrisana u kućište ili u šinu. Zahvaljujući raznolikosti u dizajnu, ova porodica spot-reflektora je pogodna čak i za najizazovnije zadatke osvetljenja. Poseduje visoke lumen pakete u malom, kompaktnom dizajnu koji dolazi u tri različite veličine, dodatni pribor radi veće fleksibilnosti i tehnologiju koju je lako prilagoditi na licu mesta.

Cela porodica napravljena je ekološki prihvatljivim proizvodnim procesima i recikliranim materijalima. Moćni all-rounder za savršene aranžmane za osvetljenje u prostoru – od sektora maloprodaje do oblasti arhitekture.

Katalozi

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.