Pošalji upit

Vanvremenski dizajn ONDARIA svetiljke savršeno upotpunjuje mnoštvo različitih koncepata prostorije. Bilo da je ugradna, nadgradna ili kao viseća varijanta – jasna geometrija pospešuje arhitekturu bez odstupanja od unutrašnjeg stajlinga. To ga čini jednako atraktivnim za recepcije i čekaonice, kao i za zone okupljanja ili opšte osvetljenje u maloprodajnom okruženju. 

Okrugli oblik ONDARIA znači da se može pozicionirati nasumice i u bilo kom smeru u prostoriji, bez ugrožavanja stalnog kvaliteta svetlosti.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.