Pošalji upit

Kontinualno linijsko osvetljenje i stvaranje elegantnih svetlosnih linija su glavne svrhe delikatne LINARIA LED svetiljke. To je moguće zahvaljujući raznim dužinama koje se kreću od 600 mm do 1800 mm i koje se mogu spojiti u svetlosne linije. Slobodu izbora obezbeđuju različite mogućnosti montaže: površinski montirane, ugradne i viseće verzije, kao i modeli sa različitom temperaturom boje od 3000 K i 4000 K.

Efikasnost sistema LINARIA LED od približno 140 lm/W postavlja trend sa visokim nivoom u pogledu rešenja osvetljenja. Dodatnu vrednost obezbeđuje i lako rukovanje svetiljkom, zbog konvertora koji se ugrađuje u LED kućište, kao i njegove lake, jednostavne instalacije, što daje LINARIA LED mnogo prednosti.

Katalozi

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.