Pošalji upit

ARCOS LED ostavljaimpresivan utisak kroz minimalistički dizajn i jasan oblik. Dostupan kao spot-reflektor i svetiljka za ravnomerno osvetljenje zidova, pruža savršeno konzistentan balans fino naglašenog osvetljenja sa širokim spektrom osvetljenja različitih površina. Ovakvo rešenje osvetljenja ne odstupa od izložbe kojoj je obično namenjen ni u jednom pogledu – naprotiv: eksponati se stavljaju u prvi plan, njihov efekat biva istaknut svetlošću i arhitekturom.

Zahvaljujući širokom rasponu dodatne opreme i sofisticiranoj tehnologiji osvetljenja, ARCOS obezbeđuje savršenu postavku za sve vrste eksponata, uzimajući u obzir aspekte konzervacije, pošto svetlost bez UV i IR zračenja tretira eksponate na pravi način da ne bi dolazilo do njihovog oštećenja. Upotreba inovativne LED tehnologije rezultira znatnim smanjenjem potrošnje energije. Kombinacija čistog dizajna i visoke fleksibilnosti garantuje holističko, efikasno rešenje osvetljenja.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.