Pošalji upit

Svetiljke sa dodatnom zaštitom koriste se kada je primarni zahtev za rešenje osvetljenja bolja zaštita i jednostavnije održavanje. PERLUCE je zatvoreni sistem osvetljenja koji postavlja nove standarde u smislu svakodnevne upotrebljivosti i to kombinuje sa mnoštvom optike, IP50 i IP54 zaštite i različitih modela.

Korišćeni materijali za izradu ogledaju se u njegovom funkcionalnom dizajnu. Njegov običan, nepretenciozni stil daje prednost arhitekturi prostorije: svetlost je u centru pažnje, a ne svetiljka.

Katalozi

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.