Atlas Gigas R lift za komercijalne i javne objekte

Pošalji upit

Atlas Gigas R je prvi izbor za različite komercijalne i javne objekte sa nosivošću od 1150 do 2500kg. Pružajući mogućnost instalacije veće kabine u standardnom oknu, Atlas Gigas R obezbeđuje optimalnu prostornu efikasnost za zgrade sa visokim frekvencijom putnika.

Atlas Gigas R karakteriše KLEEMANN bezreduktorski motor premijum kvaliteta, opremljen najsavremenijim inverterom koji pruža izuzetnu udobnost vožnje i izuzetno nisku potrošnju energije i nivoe buke.

Pouzdanost

  • Atlas Gigas R je opremljen sertifikovanim bezbednosnim komponentama najvišeg kvaliteta, osiguravajući besprekoran rad lifta, čak i za izuzetno zahtevne potrebe.

Prostorna efikasnost

  • Obezbeđena je optimalna prostorna efikasnost za visok protok putnika zahvaljujući mogućnosti instalacije većeg lifta u standardnom oknu.

Dodatne bezbednosne karakteristike

  • Bezbednost i trajnost u javnim zgradama poboljšane su specijalnim karakteristikama za liftove zaštićene od vandalizma (EN81-71), protivpožarne liftove (EN81-72) i liftove otporne na zemljotrese (EN 81-77 ili ASME A17.1).

Eko dizajn

  • Atlas Gigas R je dizajniran prema principima eko dizajna (ISO 14006) i poseduje Deklaraciju o ekološkom proizvodu u skladu sa ISO 14025.

Sistem podizanja mašine

  • Atlas Gigas R dolazi sa sistemom podizanja mašine, posebno dizajniranim da olakša instalaciju liftova sa visokom nosivošću, tj. većim motorima.

Brza isporuka

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu isporuku za standardne narudžbine.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Liftovi za komercijalne i javne objekte: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.