Atlas Premium lift za komercijalne i javne objekte

Pošalji upit

Atlas Premium pruža praktičnu električnu MRL opciju za komercijalne i javne objekte. Dizajniran da služi nosivostima do 1000kg, Atlas Premium može biti prilagođen da zadovolji vaše specifične zahteve za lift, uključujući specijalna rešenja za liftove otporne na vandalizam, vatrogasne i liftove otporne na zemljotrese.

Atlas Premium garantuje izuzetne performanse i veoma nisku potrošnju energije. Dodatna funkcija kontrole destinacije osigurava značajno smanjenje vremena čekanja putnika.

Jedinstveni dizajn po meri

  • KLEEMANN-ov specijalni tim za dizajn služi kao kreativna sila iza razvoja liftova za vaše izazovne projekte.

Precizno zaustavljanje

  • Zahvaljujući svom bezreduktorskom motoru i najsavremenijem inverteru, Atlas Premium pruža izvanrednu tačnost zaustavljanja koja ne prelazi 2mm, dok kvalitet vožnje prevazilazi sve standarde kvaliteta (merenja zasnovana na ISO 18738).

Hitna evakuacija

  • U slučaju izuzetno retkog prekida napajanja, sistem za hitnu evakuaciju obezbeđuje bezbedan prevoz putnika do najbližeg sprata gde se vrata automatski otvaraju kako bi omogućila izlazak iz kabine.

Dodatne bezbednosne karakteristike

  • Bezbednost i trajnost u javnim zgradama se povećavaju sa specijalnim karakteristikama za liftove otporne na vandalizam (EN81-71), vatrogasne liftove (EN81-72) i liftove otporne na zemljotrese (EN 81-77 ili ASME A17.1).

Eko dizajn

  • Atlas Premium dizajniran je prema principima eko dizajna (ISO 14006) i poseduje Deklaraciju o ekološkom proizvodu u skladu sa ISO 14025.

Montaža bez skele

  • KLEEMANN je razvio metod montaže bez skele koji štedi troškove za instalaciju Atlas Premium-a uz minimalnu pomoć graditelja.

Brza isporuka

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu isporuku za standardne narudžbine.

Liftovi za komercijalne i javne objekte: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.