Atlas Basic lift za komercijalne i javne objekte

Pošalji upit

Atlas Basic je visoko ekonomično električno MRL rešenje za komercijalne i javne objekte. Služi za nosivosti od 375 do 1000kg, a dizajniran je kako bi ponudio smanjene ukupne troškove vlasništva (TCO) i ima odličan odnos cene i kvaliteta.

Sa bezreduktorskim motorom KLEEMANN premijum kvaliteta, 2:1 vešanjem i brzinama do 1.6m/s, Atlas Basic opremljen je najsavremenijim inverterom koji minimizuje zvuk i obezbeđuje izuzetnu udobnost vožnje i izuzetno nisku potrošnju energije.

Dizajn po meri

  • Kombinujte sve dostupne materijale iz standardnog asortimana koji nudi KLEEMANN ili sopstvenim podnim i zidnim završnim obradama kreirajte proizvod koji savršeno odgovara vašem prostoru i ispunjava vaše zahteve.

Precizno zaustavljanje

  • Zahvaljujući svom bezreduktorskom motoru i najsavremenijem inverteru, Atlas Basic pruža izvanrednu tačnost zaustavljanja koja ne prelazi 2mm, dok kvalitet vožnje prevazilazi sve standarde kvaliteta (merenja zasnovana na ISO 18738).

Niski nivoi buke

Bezreduktorski i najsavremeniji inverter kombinovani sa inovativnim dizajnom garantuju izuzetno niske nivoe buke unutar i izvan kabine. Nivo buke unutar kabine (meren prema ISO 18738) tokom rada lifta dostiže 52-54 dB (A).

Hitna evakuacija

  • U slučaju izuzetno retkog prekida napajanja, sistem za hitnu evakuaciju obezbeđuje bezbedan prevoz putnika do najbližeg sprata gde se vrata automatski otvaraju, kako bi omogućila izlazak iz kabine.

Eko dizajn

  • Atlas Basic je dizajniran prema principima eko dizajna (ISO 14006) i poseduje Deklaraciju o ekološkom proizvodu u skladu sa ISO 14025.

Montaža bez skele

  • KLEEMANN je razvio metod montaže bez skele koji štedi troškove za instalaciju Atlas Basic-a uz minimalnu pomoć graditelja.

Brza isporuka

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu isporuku za standardne narudžbine.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Liftovi za komercijalne i javne objekte: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.