Atlas RPH R lift za komercijalne i javne objekte

Pošalji upit

Atlas RPH R pruža praktično električno MRL rešenje za komercijalne objekte sa ograničenjima dubine jame i vrha voznog okna. Pogodan za nosivosti do 1050kg, Atlas RPH R poseduje KLEEMANN bezreduktorski motor premijum kvaliteta, 2:1 vešanje i brzinu do 1m/s. Najsavremeniji inverter minimizuje buku i pruža izuzetnu udobnost vožnje i izuzetno nisku potrošnju energije.

Idealan za modernizaciju postojećih liftova i one sa uskim oknima, Atlas RPH R strogo se pridržava Direktive o liftovima 2014/33/EC i standarda EN81-21.

Dizajn svetskog kvaliteta

  • Širok spektar tipova kabina i upravljačkih panela posebno je kreiran za KLEEMANN od strane industrijskog dizajnera Andreasa Zapatinasa.

Efikasnost prostora

  • Pogodan za zgrade sa smanjenom visinom jame i voznog okna, Atlas RPH R idealan je za modernizaciju postojećih liftova. Dizajniran je da podrži instalaciju do tri vrata kabine.

Niski nivoi buke

  • Bezreduktorski motor i najsavremeniji inverter kombinovani sa inovativnim dizajnom garantuju izuzetno niske nivoe buke unutar i izvan kabine. Nivo buke unutar kabine (meren prema ISO 18738) tokom rada lifta dostiže 52-54 dB (A).

Sigurno zatvaranje vrata

  • Atlas RPH R je opremljen svetlosnim zavesama radi dodatne sigurnosti i zaštite putnika prilikom zatvaranja vrata kabine.

Hitna evakuacija

  • U slučaju izuzetno retkog prekida napajanja, sistem za hitnu evakuaciju obezbeđuje bezbedan prevoz putnika do najbližeg sprata gde se vrata automatski otvaraju kako bi omogućila izlazak iz kabine.

Ekološki prihvatljiv

  • Proizvod koji štedi energiju i smanjuje emisiju CO2 do 60% korišćenjem regenerativnog pogona, režima mirovanja i LED osvetljenja.

Lakoća instalacije

  • Atlas RPH R za instalaciju zahteva samo jedan zid, sa većinom potrebnih potkomponenti unapred sastavljenih i spremnih za ugradnju.

Brza isporuka

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu isporuku za standardne narudžbine.

Liftovi za komercijalne i javne objekte: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.