HRS lift za komercijalne i javne objekte

Pošalji upit

Novi visokobrzinski HRS KLEEMANN lift pruža izuzetnu udobnost vožnje i inovativnu tehnologiju nadgledanja liftova, savršenu za različite visokospratne komercijalne i javne objekte. Sistem za daljinsko nadgledanje liftova pruža centralni informacioni sistem, koji omogućava efikasno i istovremeno upravljanje do 18 liftova, idealno za veće zgrade sa velikim protokom putnika. Kontrola destinacije osigurava smanjenje vremena čekanja i prijatno korisničko iskustvo.

Sa maksimalnom brzinom od do 4m/s, HRS KLEEMANN pruža niz prednosti i inovacija.

Dizajn svetskog kvaliteta

  • Širok spektar tipova kabina i upravljačkih panela posebno je kreiran za KLEEMANN od strane industrijskog dizajnera Andreasa Zapatinasa.

Premijum kvalitet vožnje

  • Izolovane vođice ograničavaju vibracije i pružaju premijum kvalitet vožnje i uštedu troškova. Zahvaljujući sistemu opruga i stalnom kontaktu sa vođicama, visokokvalitetnim valjcima garantovan je izuzetno dug vek trajanja.

Unapređeno upravljanje liftovima

  • Prateći mogućnost unapređenja upravljanja liftovima, Sistem za daljinsko nadgledanje liftova je odlično rešenje za zgrade sa više liftova.

Smanjenje vremena čekanja

  • Sistem za kontrolu destinacije smanjuje vreme čekanja tako što obavlja povećan broj poziva, tamo gde je važno da putnici budu prevoženi brzo.

Dodatne bezbednosne karakteristike

  • Bezbednost i trajnost u javnim zgradama poboljšane su specijalnim karakteristikama za liftove zaštićene od vandalizma (EN81-71), protivpožarne (EN81-72) i liftove otporne na zemljotrese (EN 81-77 ili ASME A17.1).

Ekološki prihvatljiv

  • Proizvod koji štedi energiju i smanjuje emisiju CO2 do 60% korišćenjem regenerativnog pogona, režima mirovanja i LED osvetljenja.

Liftovi za komercijalne i javne objekte: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.