Kleemann

Pošalji upit

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.

Posvećeni tim KLEEMANN Liftova podržava sve klijente od koncepta do kreacije, pristupajući svakom projektu sa KLEEMANN posvećenošću inovaciji, personalizaciji, kvalitetu i vrednosti.

Kao vodeća kompanija za liftove u Srbiji i okolnim područjima, KLEEMANN Liftovi pružaju neprevaziđen niz prednosti, uključujući širok spektar proizvoda i potpuno prilagođena rešenja za liftove zajedno sa celokupnom kolekcijom rezervnih delova i komponenti.

Kompanija je poznata po brzom vremenu isporuke, izuzetnoj korisničkoj podršci i posvećenoj podršci nakon prodaje.

Poznat po najsavremenijoj opremi i izuzetnoj korisničkoj podršci, KLEEMANN zadržava svoj značaj kao jedan od vodećih proizvođača liftova. KLEEMANN-ov širok asortiman proizvoda uključuje kompletne hidraulične i električne liftovske sisteme, teretne liftove, stambene liftove, liftove zaštićene od vandalizma EN 81-71, protivpožarne liftove EN 81-72, liftove otporne na zemljotrese, liftove za stepeništa za osobe sa smanjenom pokretljivošću, eskalatore i pokretne staze, liftove za hranu, auto liftove i parking sisteme, ekološke liftove i rešenja za brodske liftove.

Rešenja po meri za liftove

Uživajući u povoljnoj reputaciji širom sveta po stručnosti u specijalnim projektima, KLEEMANN nudi unapred inženjerski pripremljene ili potpuno prilagođene liftove, koji se savršeno uklapaju u svaki projekat. KLEEMANN pouzdano, brzo, precizno i ekonomično reaguje na sve specifikacije, kao rezultat stečenog iskustva na zahtevnim projektima.

Raznovrsnost KLEEMANN dizajna omogućava nam da zadovoljimo svaki zahtev i prevaziđemo svaku prepreku, vremensko ili drugo ograničenje. KLEEMANN se fokusira na bezbednost i osigurava da svaka prilagodba strogo poštuje industrijske standarde i propise.

Od luksuznog hotela svetskog ranga do tipične porodične rezidencije, od javne zgrade do sportske dvorane ili od lokalne škole do složene bolničke zgrade, KLEEMANN donosi pravo rešenje.

Pored obimnog asortimana standardizovanih liftova, KLEEMANN može ponuditi prilagođena rešenja za liftove koja odgovaraju svakom posebnom zahtevu. U tom smislu, pomažemo našim klijentima da precizno definišu svoje potrebe za vertikalnim transportom, a zatim detaljno projektujemo i proizvodimo prema dogovorenim specifikacijama.

Među našim najpopularnijim rešenjima za liftove su liftovi otporni na vandalizam, protivpožarni liftovi, liftovi otporni na zemljotrese, hidraulični liftovi velikog kapaciteta (do 20 tona nosivosti) i električni liftovi, specijalni panoramski liftovi, auto liftovi (rotirana platforma je takođe opcija) i makazaste platforme.

Najnovija KLEEMANN prilagođena rešenja uključuju električni MRL lift sa nosivošću od 6 tona, dvostruki hidraulični lift sa indirektnim delovanjem sa jamom od 100 mm i okrugli panoramski hidraulični lift.

Galerija