ABL Link podstona modularna razvodna kutija

Pošalji upit

Link predstavlja višenamensko rešenje za energetski i multimedijalni razvod, koje se jednostavno prilagođava različitim potrebama korisnika.

Postavljen ispod radne površine, ovaj multifunkcionalni uređaj dobija osnovnu primenu: energetski i multimedijalni razvod u okviru individualnog radnog mesta. Integracijom sa različitim rozetnama i kanalicama Link postaje idealno ugradno rešenje za širok spektar radnih površina. U kombinaciji sa ABL Conference rozetnom, Link je veoma elegantno rešenje za konferencijske stolove.

Bez obzira da li se postavlja na ravnu površinu ili integriše sa Conference rozetnom, Link pruža maksimalnu pouzdanost i funkcionalnost.

Link nudi izbor različitih konfiguracija, uključujući multimedijalne konekcije, USB A+C punjač (35W) i do šest utičnih mesta, prilagođavajući ih svojim specifičnim potrebama.

Karaktertistike

  • Boje: crna, bela, sa sivim ili crnim aluminijumskim profilom
  • Jačina struje: 16A max
  • Napon: 250V AC max

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Razvodne kutije: srodni proizvodi

ABL

ABL proizvodi su idealno rešenje za kreiranje radnog okruženja koje podstiče maksimalnu efikasnost, jer su izrađeni sa fokusom na kvalitet, ergonomiju i funkcionalnost. Verujemo da su upravo bezbednost, prilagodljivost i funkcionalnost ključni aspekti savremenih radnih prostora.