ANTI-PANIK

Pošalji upit

Kada je reč o ljudskom životu, spašavanje prilikom kvarova ili otkaza sistema je od suštinskog značaja. Sigurnosno osvetljenje mora da radi u svakom trenutku i pouzdano. Ono mora da bude u skladu sa standardima kako bi se osigurala kontinuirana bezbednost ako dođe do bilo kakvih oštećenja.

Zato se svaka pojedinačna svetiljka detaljno pregleda u Zumtobelu i sertifikovana je od strane nezavisnih vlasti. Cilj je da se obezbedi dugoročni rad bez kvarova uz minimalno održavanje, u skladu sa širokom garancijom Zumtobela.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

IYON

Zumtobel Group

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.