CLARIS evolution

Pošalji upit

CLARIS evolution: ovaj klasičan dizajn za osvetljenje kancelarijskog prostora ne samo da će vas impresionirati svojom elegantnom optikom, već nudi i maksimalnu vizuelnu udobnost za sve vrste kancelarijskog rada. Sa 24 različite kombinacije boja i visokokvalitetnom tehnologijom osvetljenja, CLARIS evolution je izuzetno raznolika.

Pored opcije na visilici, porodica proizvoda uključuje i nadgradnu opciju svetiljke, kao i varijante za montažu na TECTON linijski šinski sistem.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.