Schüco FWS 50

Pošalji upit

Visokokvalitetna fasada po principu zid zavese sa širinom profila od 50 mm – osnova za raznovrsna rešenja.

Schüco FWS 50 fasadni sistem je impresivan osnovni sistem za fasade i svetlarnike sa visokim nivoom fleksibilnosti i atraktivnim opcijama dizajna, uključujući optimizovane procese proizvodnje i ugradnje. Zahvaljujući širokom spektru sistema, mogu se implementirati rešenja za najrazličitije zahteve i aplikacije.

Transparentno sistemsko rešenje integrisano u profil za parapetne pregrade se neprimetno i elegantno uklapa u spoljašnji izgled fasade. Zahtevano opterećenje bezbednosne barijere za otvore od poda do plafona i niske visine lamela mogu se primeniti sa kontinualnom širinom profila.

Fasada sa vetikalnim i horizontalnim profilima širine 50 mm nudi visok stepen slobode dizajna sa velikim izborom pritisnih ploča i fasadnih kapa, kao i kombinacijom sa Schüco prozorima, vratima i kliznim sistemima.

Sistemski optimizovane komponente garantuju jednostavnu i pouzdanu integraciju električnih komponenti, npr. za automatska Schüco vrata ili instalacije za zaštitu od sunca.

Sa fasadom od vertikalnih i horizontalnih profila, Schüco još jednom ispunjava svoju obavezu stvaranja ekološki održivih proizvoda. Opcija sistema Schüco FWS 50.SI (Super Izolovani) dobila je srebrnu oznaku održivosti „Cradle to Cradle Certified™” od strane nezavisnog instituta C2CPII u saradnji sa EPEA u Hamburgu zbog svojih svojstava recikliranja i minimalnog sadržaja toksina.

Tehničke karakteristike:

  • Nepropusnost vazduha: AE
  • Vodonepropusnost: do RE1200
  • Otpornost na vetar: ±2 i ±3kN/m2
  • Mehanička čvrstoća: I5/E5
  •  

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Novi Dorćol

Vizus

GV 51

Studio ENND

Tenderly

Antipod

Fasadni sistemi: srodni proizvodi

Alukoenigstahl

ALU KOENIG STAHL je porodično preduzeće, osnovano u Austriji 1864. godine, sa tradicijom dugom četiri generacije. U Srbiji su prisutni 19 godina, a prepoznatljivi su, pre svega, po aluminijumskim zastakljenim fasadama koje krase ogroman broj značajnih objekata u Srbiji. Ušće kula 1 i 2, Toranj West 65, Klinički centar Srbije, Poslovna zgrada NCR, GTC 19 Avenue, BBC, Fortyone, Green Hearth, Navigator 1 i 2, A blok, Novi Dorćol, The One, Pupinova palata, Hotel Hillton, Marriott, Fruške terme, Tržni centar Ušće, Beo, Ada Mall, Delta Planet Nis, samo su mali deo portfolija ove kompanije.