Vrata MasterLine 8

Pošalji upit

Naš vodeći proizvod, postojan i prilagodljiv.

Ultimativna sloboda dizajna. Maksimalna udobnost življenja.

MasterLine 8 aluminijumska vrata nude odlične nivoe sigurnosti, toplotne izolacije i stabilnosti. Visokokvalitetna serija vrata može dostići nivoe izolacije pasivne kuće, što ih čini idealnim za održiva renoviranja i novogradnje.

„Crafted for Masters“, MasterLine 8 vrata ispunjavaju sve savremene arhitektonske zahteve. Odlična nepropusnost vazduha i najbolje toplotne performanse u klasi čine ovaj sistem sa sertifikatom pasivne kuće savršenim partnerom za održivu izgradnju. Što se tiče bezbednosti, MasterLine 8 vrata mogu biti kompatibilna sa visokim nivoima otpornosti na provalu. MasterLine 8 sistem se uglavnom koristi kao staklena ili panelna vrata sa spoljašnjim ili unutrašnjim otvaranjem, ali je takođe dostupan i u varijanti pivot vrata.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Vrata: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.