URBA DECO

Pošalji upit

Sofisticirana urbana svetiljka za spoljnu montažu. Kreira jedinstven dizajn ambijenta u gradskom prostoru danju i noću. Pogodna za širok spektar aplikacija, od pešačkih zona do saobraćajnica nižih kategorija.

Mogućnost raznih opcija montaže, uključujući montažu direktno na vrh stuba, viseću, na sajlu ili na zid, omogućava raznolikost primene ove svetiljke. Mala masa, sopstveni kabl i otvaranje svetiljke bez upotrebe alata neke su od njenih brojnih prednosti.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

THORN: srodni proizvodi

AFP2

Zumtobel Group

R2L2

Zumtobel Group

MICA

Zumtobel Group

URBA

Zumtobel Group

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.