CONTRAST 3

Pošalji upit

Od super-kompaktnih spot-svetiljki do snažnih reflektora, CONTRAST je jedinstvena, objedinjena serija arhitektonskih svetiljki koje se mogu koristiti u različitim aplikacijama.

Veliki izbor svetlosnih raspodela, temperatura boja i optičkog pribora čine CONTRAST vrlo raznovrsnim. Niz opcija za montažu, uključujući montažu na stub u spoljašnjem prostoru preko posebno dizajniranog nosača, povećava njegovu fleksibilnost. Ovo omogućava korisnicima da kreiraju veoma upečatljive dizajne osvetljenja fasada i urbanih zona.

CONTRAST se može jednostavno uključiti/isključiti, dimovati i podesiti, promeniti boju svetlosti preko različitih interfejsa. Bežična funkcionalnost olakšava kontrolisanje i konfigurisanje svetiljki i pojednostavljuje instalaciju jer nije potrebno raditi nove kablove za napajanje.

THORN: srodni proizvodi

AFP2

Zumtobel Group

URBA

Zumtobel Group

R2L2

Zumtobel Group

MICA

Zumtobel Group

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.