OMEGA CIRCULAR

Pošalji upit

OMEGA CIRCULAR je proširenje porodice OMEGA koja pruža slobodu promene geometrije prostora. Ukoliko se traži sloboda dizajna, možemo pomoći u kreiranju razmatranog dizajna sa svim novim oblicima, kao što su proizvodi prečnika 300mm, 400mm i 500mm. Opseg svetiljki OMEGA CIRCULAR omogućava korišćenje ovih svetiljki u svim vrstama prostora.

Može da zameni proizvod od 600x600mm u najrazličitijim prostorima u kancelariji ili školi. Kreirana tako da se tačno uklopi sa alatkama koje bi izvođač radova imao u svojoj kutiji sa alatom, što omogućava brzu i laku montažu, uz jednostavan mehanizam twist&lock.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

THORN: srodni proizvodi

AFP2

Zumtobel Group

R2L2

Zumtobel Group

URBA

Zumtobel Group

MICA

Zumtobel Group

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.