CHALICE 3

Pošalji upit

Downlights iz familije CHALICE 3 dostupni su u tri veličine otvora plafona (100 mm, 150 mm, 200 mm), sa višestrukim lumen paketima, a imaju i izbor reflektora u tri završna sloja: Satinbrite silver, Mirrorbrite silver ili beli. U okviru standardnih opcija nalazi se impresivna IP54 zaštita od vode, prašine i prljavštine.

Pored toga, dostupna je mehanička zaštita IP65 zahvaljujući ultrazvučno zavarenom polikarbonatnom sloju. Dug vek trajanja od 50.000 sati @ L90 garantuje trajnost i pouzdanost rada. Modeli za montažu u visoke plafone sa lumen paketom do 5000 lm i naprednom optikom, kao i nadgradna i viseća varijanta upotpunjavaju ovu paletu proizvoda i čine je pogodnim izborom kako za unutrašnju, tako i za spoljašnju montažu.

THORN: srodni proizvodi

AFP2

Zumtobel Group

MICA

Zumtobel Group

R2L2

Zumtobel Group

URBA

Zumtobel Group

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.