SUPERSYSTEM outdoor

Pošalji upit

SUPERSYSTEM outdoor - potpuno drugačiji od standardnog sistema osvetljenja ovog tipa. Više svetlosnih tuba stvara jedinstvenu i prefinjenu svetiljku za spoljašnje prostore. Kao rezultat toga, spoljašnje osvetljenje dobija na vizuelnom kvalitetu, mogućnostima dizajna i preciznosti.

Maksimalno suzbijanje bljeska povećava vizuelni komfor i dobrobit korisnika u datom okruženju. Usmereno, pravilno dozirano svetlo takođe aktivno štiti od svetlosnog zagađenja. Sama svetiljka namerno ostaje skoro neprimetna kako bi akcenat ostao na dizajnu osvetljenja kroz sve aplikacije. Raspodela svetlosti vrši se na više zona različitih namena jer sistem tuba to čini mogućim.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

IYON

Zumtobel Group

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.