Stealth klizno-zaokretna tuš kabina

Pošalji upit

Stealth tuš kabina predstavlja revolucionarno rešenje koje prevazilazi konvencionalni dizajn tuš kabina po meri.

Kreiran s pažnjom prema detaljima, ovaj proizvod predstavlja spoj prefinjenosti i uštede prostora, nudeći neuporedivu udobnost čak i u ograničenim prostornim uslovima. Istražite besprekorno sjedinjenje elegancije i praktičnosti, redefinišući prostornu dinamiku kupatila.

Spoj elegancije i funkcionalnosti

Svojom jedinstvenom tehnologijom otvaranja Stealth ide korak dalje od uobičajenih rešenja. Vrata besprekorno klize i okreću se, elegantno se parkirajući na fiksnoj strani tuš kabine. Ova inovacija optimizuje prostor i pruža neviđenu lakoću pristupa unutar tuš kabine i kupatila. Prilagođena za manje prostore, Stealth tuš kabina eliminiše kompromise i postavlja nove standarde.

Jednostavna montaža dodatno pozicionira Stealth klizno-zaokretnu tuš kabinu kao poželjnu opciju za izvođače radova. Lagan proces instalacije omogućava brži završetak radova, te korisnicima obezbeđuje uživanje u prednostima ovakvog rešenja, koje štedi prostor i istovremeno zadržava visoke estetske kvalitete.

Transformacija prostora

Stealth klizno-zaokretna tuš kabina nije samo proizvod; ona predstavlja sveobuhvatno iskustvo. Idealna za manja kupatila, ova inovacija ne samo da optimizuje prostor, već i podiže standarde dizajna tuš kabina.

Tehnologija otvaranja, jednostavnost instalacije i stilizovan moderan dizajn u ramu čine je preferiranim izborom za one koji vrednuju funkcionalnost i estetiku.

Specifikacije Stealth klizno-zaokretne tuš kabine

Nosivost: Maksimalna nosivost je 35–40kg.

Staklo: Odgovara za kaljeno staklo debljine 8mm.

Dimenzije:

  • Maksimalna širina je 1000mm
  • Profili dolaze u dužini od 2000mm
  • Prilagodljiva merama otvora, obezbeđujući savršeno uklapanje u različite prostore.

Dizajn: Moderan i sofisticiran dizajn u crnom ramu.

Funkcionalnost: Sklopiva vrata omogućavaju lako otvaranje i zatvaranje jednom rukom, pružajući maksimalnu praktičnost.

Premium materijali: Visokokvalitetni materijali garantuju dugotrajan izgled i funkcionalnost tuš kabine.

Staklene tuš kabine po meri: srodni proizvodi

CASA

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.