Staklene klizne tuš kabine

Pošalji upit

Klizne tuš kabine bez rama fantastično se uklapaju u skoro svako kupatilo. Posebno su pogodne za mala kupatila, gde ne postoji dovoljno prostora za manevrisanje. U ponudi su dva modela, jedan moderan od inoksa, a drugi klasični model klizne tuš kabine sa aluminijumskim profilom u gornjoj zoni.

Vrata se kreću pravolinijski duž gornje klizne šine, klizni mehanizam je minimalan, tako da dobijate vrata bez okvira i donjih šina.

Krajnji izgled je moderna, robusna i luksuzna staklena klizna tuš kabina po meri, koja daleko odudara od tipičnih masovno proizvedenih kliznih tuš vrata.

Razlika je pre svega u debljini stakla. Naše klizne tuš kabine se izvode od sigurnosnog kaljenog stakla debljine 8 ili 10 mm.

Čest slučaj kod prefabrikovanih tuš kabina je da se u donjim i gornjim kliznim kanalima i ramovima na vratima skupljaju nečistoće, te one vrlo brzo izgube svoju punu funkcionalnost.

Klizna šina i mehanizam kod kliznih tuš kabina po meri je napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika model ili precizno konstruisane gornje aluminijumske klizne šine zbog čega vrata klize tiho i glatko.

Vrata su reverzibilna i mogu klizati u levo ili desno. Preporuka je da jednokrilna klizna vrata budu široka najmanje 600 mm za nesmetan ulazak i izlazak iz tuš kabine, dok kod dvokrilnih kliznih tuš kabina to može biti i 400 mm.

Staklena klizna tuš kabina SL-69

Sa svojim modernim dizajnom i primesama industrijske elegancije, SL-69 klizna tuš vrata bez rama pružaju vrhunski savremeni dizajn za vaše kupatilo. Sistem kliznih tuš vrata je izrađen od kvalitetnog kaljenog stakla i okova od nerđajućeg čelika SS 304. Okov je otporan na rđu i koroziju, čime se osigurava da vrata traju dugi niz godina.

Klizna tuš kabina SL-69 ima privlačan sistem lebdeće klizne šine na staklu sa vidljivim rolerima i elegantnu upuštenu ručicu na vratima. Za prilagođeni izgled, ova vrata se mogu instalirati tako da se otvaraju levo ili desno.

Stilizovana klizna tuš kabina SL-69 u verziji sa bočnim staklenim segmentom je sofisticiran izbor koji ne zahteva gornje ukrućenje.

Staklena klizna tuš kabina SL-44

Ozone SL 44 je elegantna klizna tuš kabina sa odličnim odnosom cena-kvalitet.

Staklena tuš kabina sa kliznim vratima zadovoljava sve estetske i funkcionalne zahteve krajnjih korisnika.

Odlikuje je jednostavna montaža, pouzdanost rada i širok izbor konfiguracija.

Snažni noseći aluminijumski profil klizne tuš kabine i kvalitetan okov je čine idealnom za komercijalne projekte u hotelima. SL-44 klizna tuš kabina u klasičnom dizajnu je jednako lepa i funkcionalna.

Staklene tuš kabine po meri: srodni proizvodi

CASA

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.