Harmonika tuš paravani

Pošalji upit

Velika rešenja za mala kupatila. Harmonika tuš paravani su praktičan izbor za skučene tuš zone i odlično rešenje za kadu, jer se paneli u potpunosti sklapaju u stranu i paravan ne zauzima velik prostor. Idealna solucija za vrlo uska i mala kupatila su ugaone tuš kabine sa harmonika sistemom sklapanja.

Konfiguracije

Harmonika vrata za tuš kabinu se mogu konfigurisati tačno po meri i želji. Ukoliko želite da imate slobodan kompletan ulaz u tuš kabinu, svi stakleni paneli se mogu sklopiti skroz do zida, bilo da je u pitanju kada ili tuš kabina. U nekim slučajevima prostor na zidu je popunjen, i tada je najbolje rešenje jedan fiksni deo od stakla i jedan sklopivi stakleni panel koji se postavlja preko fiksnog segmenta.

Rešenje za vrlo uska i mala kupatila su ugaone tuš kabine sa harmonika sistemom sklapanja. U slučaju kada se harmonika tuš kabina po meri ne koristi, sve se sklapa i ostaje lep manevarski prostor. To svakako olakšava i samo održavanje kupatila.

Mesto postavljanja

Staklena harmonika vrata se mogu postaviti na zidanu kadicu, gotovu kadicu i kadu ili direktno na pločice. Između sklopivih panela i na donjem delu stakla dolaze silikonske lajsne koje sprečavaju proboj vode.

Dizajn i tehnologija okova

Bella šarka za harmonika tuš paravane i vrata je favorizovan proizvod u našem asortimanu od strane dilera. Kompaktnog dizajna i visokog kvaliteta, ispod magnetnog poklopca sa obe strane su skriveni šrafovi. Pedantan izgled šarke ukomponovan je sa mogućnošću izbora spoljnog ili unutrašnjeg otvaranja i naglašava njenu fleksibilnost i funkcionalnost.

Osnovni materijal je nerđajući čelik SS304, a završna obrada je polirani visoki sjaj. Cena harmonika vrata za tuš kabine je vrlo povoljna, imajući u vidu da se proizvode kaljenog stakla i visoko kvalitetnih šarki, što obezbeđuje dugovečnost.

Staklene tuš kabine po meri: srodni proizvodi

CASA

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.