Stakleni paravani za tuš kabine

Pošalji upit

Svedeno, čistih linija i lako za održavanje. Tuširanje postoje čisto zadovoljstvo u konfiguraciji koja pruža potpuni osećaj slobode. Fiksni stakleni panel kao tuš paravan, izveden sa U profilom je najlakši i najpovoljniji način da renovirate svoje kupatilo i date mu savremen izgled.

Tuš paravan daje više izbora kod dizajna. Može se postaviti kao bočni stakleni panel nad kadom i sprečiti prskanje vode na okolnu kupatilsku galanteriju. Druga varijanta je ugradnja tuš paravana direktno na keramičke pločice u kupatilu. To može biti do neke standardne visine od 200 cm ili u punoj visini do plafona.

Treća opcija je postavljanje dva staklena fiksna panela na bočne zidove, bez vrata i na taj način dobijate Walk-In tuš kabinu.

Krajnji izgled je moderan i elegantan paravan po meri od stakla u Vašem kupatilu.

Fiksni tuš paravan zahteva minimalnu količinu okova, praktično samo U profil koji ga vezuje za zid i pod, eventualno za plafon.

Pored U profila, ukoliko paravan ne ide do plafona, potreban je stabilizator, ukrućenje u gornjem delu za zid pod uglom od 90 ili 45 stepeni. Za popunjavanje prostora između profila i stakla koristimo gumu umesto silikona, kako bi se sprečilo stvaranje buđi.

U profil je od aluminijuma, a završna obrada je eloktropolirani aluminijum, mat ili sjajni.

Profil za tuš paravan se može plastificirati u bilo koju boju po želji klijenta.

Pored standardnih tuš paravana, izrađujemo i sanitarne pregrade za toalete, kabine za svlačionice i medicinske paravane. Sanitarne pregrade od stakla su dugotrajne i lake za održavanje, a staklo neće vremenom izgubiti na svom izgledu.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

GV 51

Studio ENND

Staklene tuš kabine po meri: srodni proizvodi

CASA

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.