Veoma svestran Panorama Design klizni sistem za izuzetno udobna arhitektonska rešenja ispunjena svetlom.

Najbolja moguća fleksibilnost: sa optimizovanim komponentama sistema, visoko termički izolovani klizni sistem Schüco ASS 77 PD.HI (Panorama Design High Insulated) proširuje mogućnosti planiranja i dizajna Schüco Panorama Design portfolija, koji je najprikladniji za luksuzne domove i velike projekte sa visokim zahtevima u pogledu funkcionalnosti i udobnosti.

Ugao od 90°, koji se može dizajnirati sa dva dodatna pokretna otvora ili dva fiksna polja, donosi i arhitektonsku slobodu i udobnost korisnika.

Ravni spoljni okvir proširuje mogućnosti primene kliznog sistema, npr. u renoviranju.

Schüco Seamless je revolucionarno rešenje za transparentnost omotača zgrade gotovo bez okvira. Seamless označava skrivenu kombinaciju različitih Panorama Design sistema, koji omogućavaju realizaciju neprimetnih koncepata integracije za fasadu zgrade. Klizni sistem je neprimetno integrisan u Schüco FVS 35 PD.HI fasadni sistem sa vertikalnim i horizontalnim profilima za ravnomeran prelaz profila bez pomeranja. Na ovaj način, sistemi postižu visok nivo toplotne izolacije sa izuzetno uskim širinama profila.

Tehničke karakteristike:

  • Toplotna izolacija Uf u W/m²K od: 1,0
  • Nepropusnost vazduha: 4
  • Vodonepropusnost: 8A
  • Otpornost na opterećenje vetrom: C3/B3