PANOS infinity

Pošalji upit

Bez premca u pogledu kvaliteta svetlosti i energetske efikasnosti, porodicu PANOS downlight odlikuje širok asortiman modela koji omogućava ogromnu slobodu dizajna u najrazličitijim oblastima aplikacije, uključujući maloprodajne prostore, konferencijske sale i hotelske lobije. Novi PANOS površinski montiran i na visilici dodatno povećava potencijal za rešenja osvetljenja za potrebe svakog individualnog prostora.

Izrađene od vrhunskog livenog aluminijuma, ove verzije dolaze sa izborom reflektorskih površina i uglova snopa svetla za funkcionalne i arhitektonske aplikacije. Šest uzbudljivih opcija boja – bela, crna, srebrna, bakarna, siva i mesingana – obezbeđuju obilje kreativne slobode za individualnu arhitektonsku integraciju. Mnoštvo rešenja za osvetljenje i svestrane inovacije proizvoda iz Zumtobela podržavaju optimalnu realizaciju dizajnerski orijentisanih koncepata osvetljenja.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.