MIREL evolution

Pošalji upit

Visoka svega 52 mm, svetiljka MIREL evolution je najtanja nadgradna svetiljka u Zumtobel portfoliju. Sa izuzetnom efikasnošću do 140 lm/W, njena primena romogućuje znatne uštede utroška energije. Svetlosna raspodela omogućena je preko sočiva do nivoa od čak 95%, dok je samo 5% svetlosti posledica refleksije iz svetleće komore.

Širokosnopna optika Wide Beam idealan je izbor za aplikacije gde je zahtevana visoka uniformnost osvetljenja. Asortiman lumen paketa i veličine odgovaraju konvencionalnim ugradnim svetiljkama. Zbog toga konvencionalne svetiljke mogu biti jednostavno zamenjene 1:1. Još jedna pogodnost: MIREL evolution dostupna je u mnogim verzijama, na primer kao anti-panik sa sopstvenim napajanjem preko baterije. Ova familija svetiljki pogodna je za osvetljenje kancelarijskog prostora i obrazovnih ustanova.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.