Pošalji upit

Ugradna svetiljka za spoljnu montažu, preko koje mogu da prelaze vozila. Dostupna u 4 dimenzije, sa integrisanim napajanjem. Kutija za ugradnju izrađena od propilena, sa čeličnim ili bojenim aluminijumskim ramom. Kućište od duboko izvučenog aluminijuma garantuje stepen mehaničke zaštite IP67.
Protektor od ojačanog stakla može biti ravan ili zakrivljen. LED diode dostupne u 3 boje svetla, kao i u dinamičnoj RGB varijanti preko DMX drajvera. Pogodna za vizuelno vođenje ili arhitektonsko osvetljenje zahvaljujući različitim optikama.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

THORN: srodni proizvodi

R2L2

Zumtobel Group

AFP2

Zumtobel Group

URBA

Zumtobel Group

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.