Pošalji upit

Svetiljka za osvetljenje puteva koja se ističe svojim performansama. Fleksibilno i prilagodljivo osvetljenje, lako za održavanje i kontrolu. R2L2 je porodica svetiljki u tri veličine kućišta sa obimnim izborom izlaznog fluksa i distribucije svetlosti, čineći je pogodnom za sve vrste osvetljenja ulica i puteva svih kategorija.

Efikasna (do 174 lm/W) R-PEC® optika koja nudi preciznu svetlosnu raspodelu, postizanje velikog raspona između stubova, odličnu uniformnost bez rasipanja i nametljive svetlosti. Kompatibilan sa ZHAGA konektorom za smart kontrole i NightTune za zaštitu noćnog ekosistema. IDA sertifikovana.

Katalozi

Projekti koji koriste ovaj proizvod

THORN: srodni proizvodi

URBA

Zumtobel Group

MICA

Zumtobel Group

AFP2

Zumtobel Group

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.