Matteo Brioni

Pošalji upit

Matteo Brioni je brend nastao iz porodične firme koja se već decenijama bavi opekarskim proizvodima. Odvojivši se od primarne proizvodne linije, Brioni je razvio jedinstvenu kolekciju atraktivnih premaza za zidove i podove - od zemlje. Do danas, brend je realizovao veliki broj projekata u saradnji sa svetski poznatim brendovima i arhitektama.

Kolekcija premaza podeljena je prema tipu završne reljefne obrade na: Terra Evoca, Terra Vista, Multi Terra, Terra Silk, Terra Plus, Terra Ton, Terra Wax i Terra Wabi. Premazi se proizvode u prirodnim tonovima koji se, uz različite efektne reljefne obrade, lako ističu i čine ambijent smirenim i elegantnim, zbog čega se rado koriste u svim tipovima projekata enterijera – stambenim, retail, ugostiteljskim, turističkim, muzejskim prostorima itd.

I zidni i podni premazi mogu biti vodonepropusni i koristiti se u prostorima u kojima ima dosta vlage, kao što su kupatila i kuhinje.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Alba Sales Consulting

Agencija Alba Sales Consulting osnovana je 2007. godine sa ciljem promovisanja ‘Made in Italy’ dizajna u zemljama Centralne i Istočne Evrope. Sa prodajnim timom koji čine saradnici iz ovih zemalja, naša kompanija je uspostavila čvrste veze sa velikim brojem prodajnih salona, dizajnera i arhitekata, prateći trendove i potrebe potrošača, konstantno ažurirajući i obogaćujući svoju ponudu.