HRS lift

Pošalji upit

Novi visokobrzinski HRS KLEEMANN lift je izvrstan izbor za najmodernije hotele. Nudeći izvanredan kvalitet vožnje, HRS KLEEMANN kombinuje udobnost putnika sa inovativnom tehnologijom praćenja lifta kako bi postigao impresivne rezultate. Sistem daljinskog praćenja lifta omogućava centralni informacioni sistem koji omogućava efikasno i istovremeno upravljanje do 18 liftova, savršeno za veće hotele koji imaju visok protok putnika. Kontrola destinacije osigurava smanjenje vremena čekanja i glatko i bezbrižno iskustvo putnika.

S maksimalnom brzinom do 4m/s, HRS KLEEMANN pruža niz prednosti i inovacija.

Jedinstven dizajn po meri

  • KLEEMANN-ov specijalni tim za dizajn služi kao stvaralačka snaga iza razvoja liftova za vaše izazovne projekte.

Kvalitet vožnje

  • Izolovane vođice ograničavaju vibracije i nude izvanredan kvalitet vožnje i uštedu troškova. Zahvaljujući sistemima opruga i stalnom kontaktu sa vođicama, visokokvalitetni valjci dobijaju izuzetno dug vek trajanja.

Sistem daljinskog praćenja lifta

  • Mogućnost za unapređenje upravljanja liftom, sistemom daljinskog praćenja lifta, koji je odlično rešenje za zgrade sa više liftova.

Smanjenje vremena čekanja

  • Sistem kontrole destinacije smanjuje vreme čekanja koristeći povećan broj poziva, tamo gde je važno da putnici budu transportovani brzo.

Dodatne sigurnosne karakteristike

  • Sigurnost i trajnost u javnim zgradama unapređuju se specijalnim karakteristikama za liftove zaštićene od vandalizma (EN81-71), protivpožarne liftove (EN81-72) i liftove otporne na zemljotrese (EN 81-77 ili ASME A17.1).

Ekološki prihvatljiv

  • Proizvod koji štedi energiju, smanjujući emisiju CO2 do 60% korišćenjem sistema za regeneraciju, stanja pripravnosti i LED osvetljenja.

Liftovi za hotele: srodni proizvodi

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.