Atlas Gigas R lift za hotele

Pošalji upit

Atlas Gigas R je savršen izbor za hotele sa opterećenjima od 1150 do 2500kg. Opremljen KLEEMANN bezreduktorskim motorom premium kvaliteta, Atlas Gigas R takođe sadrži i najsavremeniji inverter, koji pruža izvanredan kvalitet vožnje i izuzetno nisku potrošnju energije i nivo zvuka.

Atlas Gigas R nudi prostornu efikasnost kroz mogućnost instalacije veće kabine u standardno velikom oknu, savršen za visok protok putnika. Ova fleksibilnost omogućava prilagođavanje Atlas Gigas R-a vašim specifičnim potrebama.

Prilagodite svoj lift kako bi odražavao stil i ambijent vašeg hotela biranjem iz širokog izbora dizajnerskih opcija i završnih obrada.

Dizajn "Mix & match"

  • Mešajte i kombinujte sve dostupne materijale iz standardnog asortimana KLEEMANN-a ili sopstvenim završnim obradama poda i zidova kreirajte proizvod koji savršeno odgovara vašem prostoru i zadovoljava vaše potrebe.

Pouzdanost

  • Atlas Gigas R je opremljen sertifikovanim bezbednosnim komponentama najvišeg kvaliteta, što garantuje odlično funkcionisanje lifta, čak i za izuzetno zahtevne potrebe.

Prostorna efikasnost

  • Optimalna prostorna efikasnost omogućena je za visok protok putnika zahvaljujući sposobnosti instalacije veće kabine u standardno okno.

Eko dizajn

  • Atlas Gigas R je dizajniran prema principima eko dizajna (ISO 14006) i poseduje Deklaraciju o zaštiti životne sredine u skladu sa ISO 14025.

Sistem za podizanje mašine

  • Atlas Gigas R isporučuje se sa sistemom za podizanje mašine, posebno dizajniranim da olakša instalaciju liftova visokog ocenjenog opterećenja, stoga, većih motora.

Brza isporuka

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu isporuku za standardne porudžbine.

Liftovi za hotele: srodni proizvodi

HRS lift

Kleemann

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.