Dumbwaiter za hotele

Pošalji upit

KLEEMANN Dumbwaiter je mali teretni vučni lift. Idealan je partner za podizanje laganih tereta poput odeće, hrane, papira i drugih predmeta. Odličan izbor, kako za komercijalnu, tako i za stambenu upotrebu, Dumbwaiter nudi praktičnost i stil u restoranima, kafićima, prodavnicama, skladištima, kancelarijama, hotelima, kućama, stanovima i drugim vrstama objekata.

KLEEMANN Dumbwaiter je u skladu sa evropskom legislativom (EN 81-31) i može biti opremljen samonosivim čeličnim ramom, onda kada betonski šaht nije dostupan.

Liftovi za hotele: srodni proizvodi

HRS lift

Kleemann

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.