Atlas Premium lift za hotele

Pošalji upit

Atlas Premium je idealno električno MRL rešenje za hotele, sa kapacitetom do 1000kg. Dostupan u širokom spektru dizajnerskih opcija i završnih obrada, Atlas Premium može biti prilagođen da odrazi jedinstveni stil i ambijent vašeg hotela.

Atlas Premium garantuje izvanredne performanse i izuzetno nisku potrošnju energije, čineći ga savršenim izborom za hotele sa visokim protokom putnika. Dodatna funkcija kontrole destinacije osigurava smanjenje vremena čekanja putnika i bezbrižno iskustvo vožnje.

Jedinstven dizajn po meri

  • Specijalni dizajnerski tim KLEEMANN-a služi kao kreativna snaga iza razvoja liftova za vaše izazovne projekte.

Izuzetan kvalitet vožnje

  • Premijum kvalitet i izuzetna udobnost vožnje obezbeđeni su bezreduktorskim motorom i najsavremenijim inverterom.

Eko dizajn

  • Atlas Premium je dizajniran prema principima eko dizajna (ISO 14006) i poseduje Deklaraciju o zaštiti životne sredine u skladu sa ISO 14025.

Montaža bez skele

  • KLEEMANN je razvio metodu montaže bez skele koja štedi troškove za instalaciju Atlas Premiuma uz minimalnu pomoć izvođača radova.

Brza isporuka

  • KLEEMANN pruža rekordno brzu isporuku za standardne porudžbine.

Liftovi za hotele: srodni proizvodi

HRS lift

Kleemann

Kleemann

KLEEMANN Liftovi osnovani su u Srbiji 2005. godine, kao nadogradnja već postojećeg uvoza u zemlju, koji je počeo 1992. godine. KLEEMANN Liftove definiše održivi razvoj, čemu svedoči proširenje aktivnosti od prodaje do proizvodnje liftova, kada 2012. godine sa radom počinju i proizvodni pogoni. Ova investicija, prisustvo i predanost, zajedno sa iskustvom KLEEMANN-a u pružanju specifičnih liftovskih rešenja, ojačali su njegovu vodeću tržišnu poziciju širom Srbije, pružajući personalizovana rešenja za liftove na prestižnim lokacijama.