SLOTLIGHT infinity II

Pošalji upit

Unapređena optika, vanvremenski dizajn, maksimalna efikasnost i još veća sloboda projektovanja: SLOTLIGHT infinity II nastavlja uspešnu priču o Zumtobel-ovoj svetlosnoj liniji. Može se odmotati na bilo koju dužinu, kao neprekidna linija ili sa uglovima, u kreativnom X ili T obliku. Zamišljen pomoću Zumtobelovih pravila Cirkularnog dizajna, može da se konfiguriše u samo nekoliko klikova, uz prilagođavanje bez napora.

Bilo da se radi o kancelariji, obrazovnoj ustanovi, aerodromu, umetničkoj galeriji ili tržnom centru: SLOTLIGHT infinity II pruža pouzdanu osnovu za bilo koju aplikaciju. Može se naći u varijanti sa IP54 stepenom zaštite ili anti-panik osvetljenja u svim standardnim dužinama. SLOTLIGHT – jedinstvena svetlosna linija od 1999.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

ZUMTOBEL: srodni proizvodi

Zumtobel Group

Zumtobel Group je internacionalna kompanija sa sedištem u Dornbirnu u Austriji. Bavi se kreiranjem inovativnih rešenja osvetljenja, proizvodnjom svetiljki i pratećih komponenti, a nudi i širok spektar usluga. Broji oko 5.800 zaposlenih, 90 prodajnih kancelarija širom sveta i 10 fabrika na tri kontinenta. U okviru kompanije zastupljena su dva brenda za izradu sistema osvetljenja ZUMTOBEL i THORN. Pored toga, brend TRIDONIC, kao deo grupacije, proizvodi elektronske komponente i softverske sisteme za kontrolu i upravljanje i na taj način dopunjuje ukupan portfolio kompanije.