Vrata ConceptSystem 77

Pošalji upit

Jednostavno i moderno rešenje dizajnirano da se uklopi u sve zahteve za bezbednost.

Concept System 77 je prvoklasni sistem aluminijumskih vrata, dostupan u velikom broju tipova otvaranja i stilova dizajna. Različite varijante dizajna štite od provale, oštećenja od požara, pa čak i balističkog udara. Štaviše, širok izbor brava i pragova za vrata savršeno odgovara svim potrebama pristupačnosti i estetskim potrebama. Zahvaljujući odličnim vrednostima izolacije i otpornosti na provalu bez premca, aluminijumska vrata ConceptSistem 77 nude bezbedno rešenje koje ispunjava sve najnovije propise.

Concept System 77 uključuje sistem visokokvalitetnih sigurnosnih vrata koji ispunjava povećane zahteve po pitanju bezbednosti, toplotne izolacije i stabilnosti. Različite varijante vrata su posebno dizajnirane i testirane da spreče provalu, otporna su na vatru, metke i dobro su rešenje za nepredviđene situacije, ispunjavaju najrazličitije standarde Evropske unije.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Kuća SM

Architehna

Vrata: srodni proizvodi

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium je vodeća evropska kompanija specijalizovana za razvoj i marketing inovativnih i održivih aluminijumskih rešenja za prozore, vrata i fasade. Zajedno sa našim partnerima, fokusiramo se na stvaranje energetski efikasnih, odgovorno napravljenih proizvoda koji čine razliku za domove, zgrade i ljude kojima služe.