Vitra Grand Relax fotelja

Pošalji upit

Grand Relax je luksuzna fotelja za odmaranje koja kombinuje izvanrednu udobnost sa kompaktnim dimenzijama i klasičnom nenametljivom estetikom. Izuzetno iskustvo sedenja koje pruža ova fotelja proizilazi iz harmonične igre različitih elemenata i njenog koncepta kao nameštaja presvučenog kožom.

Visokokvalitetne presvlake od kože ili tkanine obuhvataju meke jastuke za sedenje i naslon za leđa, koji labavo stoje na fotelji za odmaranje i čvrsto obavijaju osobu koja sedi. Prilikom sedenja, korisnik polako tone u jastuke, dok skriveni integrisani mehanizam apsorbuje težinu i pomera fotelju u položaj za odmaranje. Sedište i naslon za leđa se kreću nezavisno u sinhronizovanom pokretu. Otpornost mehanizma je podesiv, kao i ugao naslona za leđa.

Montirana na elegantnu četvorokraku bazu od aluminijuma, fotelja za odmaranje može da se okreće za 360°. Odgovarajući tabure dostupan je kao oslonac za noge ili dodatna opcija za sedenje.

Projekti koji koriste ovaj proizvod

Vitra: srodni proizvodi

Fotelje: srodni proizvodi

NITEA

Kompanija NITEA, verujući u jednostavnost koja teži savršenstvu, već više od 25 godina sa ponosom predstavlja vanvremenske modele nameštaja čija su inovativnost, kreativni utisak, tehnologija izrade i funkcionalnost obeležili revolucionarne momente modernog dizajna.