Staklena vrata sa ramom u alu štoku

Pošalji upit

Staklena vrata u aluminijumskom ramu obezbeđuju odličnu zvučnu izolaciju. Preporučuju se za prostore gde želite više privatnosti, bez žrtvovanja prirodnog svetla. Pogledajte sve kolekcije staklenih vrata u ramu različite po stepenu zvučne izolacije i dizajnu. Sistemi vrata projektovani za maksimalnu širinu vrata do 1000 mm i visinu do 3000 mm.

Urban Slim Door – minimalistički dizajn staklenih vrata u aluminijumskom ramu. Model sa jednim laminiranim staklom može dostići visoke parametre zvučne izolacije zahvaljujući upotrebi akustičnog stakla i specijalne ispune IsoSound u profilima vrata. Maksimalna zvučna izolacija od 35 do 39 dB.

Urban Plus Door – model vrata sa jednim ili dva laminirana stakla. Visoke estetske i građevinske vrednosti, sa veoma visokom zvučnom izolacijom od 39 do 43 dB.

Purian – dizajnerska verzija modela sa duplim laminiranim staklom i visoke zvučne izolacije. Brava je u potpunoj ravni sa staklom. Elegantan izgled vrata je pogodan i kancelarijski i za stambeni prostor. Zvučna izolacija od 39 do 43 dB.

Katalozi

Vrata: srodni proizvodi

Pivot vrata

CASA

CASA

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.