Pivot vrata

Pošalji upit

Pivot staklena pregradna vrata su najmodernije rešenje za podelu prostora. Sistem podrazumeva Stealthpivot šarku sa automatskom tehnologijom samozatvaranja koja radi putem gasnih opruga. Portapivot je dizajniran za velike enterijerske otvore čak do 2250 mm širine i 3000 mm visine. Kreirajte i vi savremenu atmosferu otvaranja i istražite sve mogućnosti.

Benefiti:

 • Idealna za rezidencijalne objekte i komercijalne objekte visoke dizajnerske vrednosti
 • Savremen i smeo izraz za ostavljanje upečatljivog utiska
 • Jednostavno sastavljanje i montaža
 • Velike mogućnosti dekorativne završne obrade
 • Patentirani Stealth Pivot sistem šarki prepoznatljiv po svojoj jednostavnosti, funkcionalnim i estetskim performansama
 • Odgovaraju gotovo svakom otvoru zahvaljujući velikom broju konfiguracija

Pivot vrata se izvode od kaljenog stakla debljine 6-8mm. Paneli su uokvireni u aluminijumske profile, koji nose staklo pomoću nevidljivih Stealth Pivot šarki. Inovativna tehnologija šarki omogućava kreiranje vrata do 150 kg, koja su lagana i veoma laka za rukovanje stvarajući čistu pregradu između dva prostora.

Portapivot proizvodi dobili su mnoštvo nagrada i priznanja, neke od njih su A+ Awards 2016, IDA (Design Awards Silver Winner), European Product Design Awards, Red Dot Design Award i Iconic Award.

Stealth Pivot, kompaktna šarka se može ugraditi u skoro svako krilo vrata, obezbeđujući udobno zatvaranje u svim pravcima okretanja čak do 360°.

Savršen balans tehničke inovacije dopunite personalizovanim dizajnom. Vrata se mogu ukrasiti samolepljivim aluminijumskim rešetkastim profilima u raznim završnim premazu po izboru.

Dizajnirajte sopstvena staklena okretna vrata za minimalistički i čist izgled sa ekskluzivnim “lebdećim” efektom.

Konfiguracije

CASA isporučuje staklena pivot vrata po meri. Bilo da se radi o jednokrilnim ili dvokrilnim vratima, sa fiksnim panelima ili sa više pivot vrata u nizu koja formiraju okretni zid, imamo pravo rešenje za Vaš enterijer.

Dimenzije

 • Portapivot sistem 5730

Odgovara za kaljeno staklo debljine 6-8 mm, i ima dimenzije aluminijumskog profila 57 x 30 mm. Aluminijumski profili dostupni su u 4 završne obrade: crna mat, bronza, silver, brušeni čelik, zlato.

 • Portapivot sistem Mini-Max

Odgovara za kaljeno staklo debljine 8 mm, i ima dimenzije aluminijumskog profila 20 x 38 mm. Aluminijumski profili dostupni su u 2 završne obrade: crna i silver.

 • Portapivot sistem Glass

Odgovara za kaljeno staklo debljine 10 mm, potpuno slobodno staklo bez alu profila. Sistem šarki je dostupan u 2 završne obrade: crna i silver.

Dizajn stakla

Prigrlite svetlost i birajte iz širokog spektra nijansi stakla da bi ste kreirali individualni dizajn: providno, extra clear, parsol sivo ili bronza, stopsol, u boji.

Tehnologija

Stealth Pivot sistem je originalno rešenje šarki koje su pričvršene na pod i plafon. Specijalne gasne opruge se mogu konfigurisati da pomognu automatsko zatvaranje vrata i ravnomerno raspoređuju težinu vrata na osi okretanja. Položaj ose šarke u 1/3 ili u centru vrata, omogućava rotaciju za 360° kao mehanizam vrteške i pruža operativnost koja osigurava glatko kretanje bez napora. Šarka ne zahteva održavanje, a testirana je na 200.000 ciklusa.

U zavisnosti od veličine vrata na raspolaganju su dva tipa Stealth Pivot šarki:

 • Stealthpivot NL – Dizajnirana za vrata do 75 kg

 • Stealthpivot XL – Dizajnirana za vrata do 150 kg

CASA

Nastali smo kao odgovor na promenu tržišta u potražnji za modernim prostornim konceptima. Već više od 10 godina negujemo uspešnu saradnju sa arhitektama, izvođačima radova i B2B klijentima.